Aktuella projekt

• Brukarens livliga studiebesök på bygget av en ny förskola

En ny fin förskola byggs av MVB Väst/Astor Bygg på Temperaturgatan i Göteborg. Killarna tyckte att det inte var mer än rätt att även brukaren ska få se hur det hela artar sig och bjöd in förskoleklassen till funktionsprovning.

Temperaturgatan (704)

Bygget av en ny förskola på Temperaturgatan på Hisingen är i slutskedet. Om en vecka kan inflyttning av inredning och personal ske, barnen kommer först i januari. Mattias Johansson, som är platschef på bygget, berättar att de hållit på nästan exakt ett år nu.  Det är cirka 20 personer som jobbat här hela tiden och som mest ca 40 entreprenörer av olika slag. För tillfället är det 6 snickare och 2 tjänstemän som är på plats.
– Vi är extremt nöjda med omgivningen här på Temperaturgatan, säger Mattias. Det skrivs så mycket om oroligheter i dessa områden, men vi är glatt överraskade för att det har inte varit några stölder på bygget. Vi vill verkligen ge de boende här en eloge för detta. De vi mött är snarare stolta och glada för att barn i området får en så fin förskola och detta vill de värna om.
– På dagtid finns det dessutom en vakthund på plats, säger Mattias och skrattar.
Det är arbetsledaren Martin Gustavsson sympatiske Morgan som huserar i byggbaracken till allas stora nöje.

Ny förskola på Temperaturgatan

Det är 6 avdelningar för totalt 134 barn som ska tillbringa sina dagar på förskolan med början i januari. Lokalen är rymlig och välplanerad och i allra högsta grad funktionell, både för barn och personal. En del arbeten återstår, bl a på gården utanför, men tidplanen hålls och kunden kan flytta in som planerat.

Annonser